september 10, 2021 By KBOLIG

Bør Du Lease Eller Kjøpe Næringseiendom

Verden av næringseiendom er et stort sted med en mengde informasjon som du trenger vade gjennom. Du lurer kanskje på hva som kvalifiserer en eiendom til å være en næringseiendom. Hvordan er reglene og lovlighetene forskjellig fra privat eiendom til næringseiendom? Denne artikkelen vil forsøke å gi deg noen gode tips for å forstå næringseiendom.

Hvis du prøver å snu hus for å leve, må du sørge for at du annonserer deg selv. Ha et nettsted, få visittkort, legg annonser i avisene for hjemmene, etc. Hvis du vil tjene penger, må du behandle dette som en bedrift, ellers kan du ikke forvente resultater på bedriftsnivå.

Det er viktig at du forstår at eiendomsmarkedet ikke er som aksjemarkedet. En investering i en eiendom er en langsiktig investering. Aksjeinvesteringer er vanligvis kortsiktige investeringer. Hvis du går inn og tenker at du investerer i aksjer, må du revurdere slik at du ikke får deg selv i økonomiske problemer.

Enkelte farlige materialer kan være til stede i leiligheter som ligger i eldre bygninger. Spør leasingagenten om tilstedeværelsen av asbest, blybasert maling eller plantevernmidler. Ikke lei en leilighet med en kjent helsefare for deg og din familie. De langsiktige helseproblemene forårsaket av usunne materialer i leiligheten vil forårsake flere problemer, enn de kortsiktige fordelene med billigere leie.

Under prosessen med å lete etter en næringseiendom, er det viktig å stille megleren spørsmål du måtte ha. Hvis du ikke gjør det, kan du ende opp med å godta noe du ikke er fornøyd med eller miste noe du virkelig lette etter.

Sørg for å forske på kommersielle långivere. Du kan kanskje finne mye et sted du ikke forventet. Vær også oppmerksom på at du må sette opp en heftig forskuddsbetaling. Husk at hvis avtalen faller gjennom, vil det vanligvis ikke være noe personlig ansvar, og kommersielle långivere kan være milde hvis du låner en forskuddsbetaling fra en annen utlåner.

Når du kjøper et stykke næringseiendom, er en av de første tingene du vil vurdere formålet med det. Vil det være for et utsalgssted eller en tjenesteorientert virksomhet? Å vite hva du skal bruke plassen til er halve kampen når du kjøper næringseiendom.

Når du ansetter megleren din, er en av tingene du bør gjøre å danne en kontrakt. Dette vil bidra til å sette ting skriftlig for å tydelig oppgi de nøyaktige begrepene du ønsker. Også, hvis de bryter avtalen din, vil dette bidra til å gi deg innflytelse i retten.

Forskning og oppfølging er alltid nøkkelen til å forstå den kommersielle eiendomsverdenen. Husk å snakke med dine økonomiske rådgivere, så vel som en tittel eller gjerningsoffiser. Siden du skal kjøpe en eiendom til kommersiell bruk, er det alltid en god ide å få din juridiske representant informert om hvert trinn i prosessen.